tarieven

Hieronder vind je mijn tarieven. Deze tarieven zijn voor opname in mijn thuisstudio, levering binnen 1 dag (vaak zelfs al binnen een paar uur) en inclusief 1 revisie op tone of voice. Tekstaanpassingen zijn helaas niet inbegrepen. Wilt u na oplevering van de voice over tekst aanpassen of toevoegen dan is er een extra fee van toepassing. Neem in dit geval even contact met me op zodat we de opties kunnen bespreken. Het aanleveren van het geluidsbestand is mogelijk in wav of mp3 formaat en ik lever aan via WeTranfer, mail of Dropbox.

 

 

Iets anders?

Staat je toepassing er niet bij in de tabel of valt je opdracht in de categorie op aanvraag? Neem dan contact met me op via het contactformulier
Uiteraard kan ik ook opnemen in uw eigen of gehuurde professionele studio. Hiervoor reis ik doovoice-over tarievenr zowel Nederland als naar Vlaanderen. Er is dan wel een extra fee en reiskostenvergoeding (0,19 cent per km) van toepassing.

Korting?

Er wordt me nog weleens gevraagd of er korting mogelijk is en dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden wanneer je me een hele reeks commercials of een erg lange e-learning in laat spreken. Maar verder ben ik van mening dat mijn tarieven vrij laag zijn.

Toch vinden sommige mensen het veel geld voor een tekstje van drie regels. Je betaalt echter niet alleen voor de tijd die het kost om de drie zinnen in te spreken maar ook een deel ‘buy-out’ zoals dat heet. Dat wil zeggen, het recht om mijn stem te gebruiken. Ik ben nu eenmaal minder interessant voor een merk wanneer ik al bij een concurrerend product te horen ben. Zo wil Amstel liever niet dezelfde stem als Heineken maar Mercedes wil liever ook niet de stem die al eerder in een reclame voor alchohol te horen geweest is. Alchohol en autorijden gaan nu eenmaal niet zo lekker samen.

Hoe ontvang je de voice-over?

Je ontvangt in principe een onbewerkte ‘ruwe’ opname, maar ik zal hem (tenzij je aangeeft dat je dit niet wil) wel kosteloos voor je ‘cleanen’. Denk daarbij aan het verwijderen van hoorbare ademhalingen, smakjes en andere bijgeluidjes. De nabewerking kan ik indien gewenst ook voor je laten uitvoeren. Deze tarieven zijn afhankelijk van de wens en die bespreek ik graag met u per mail.

Synchroon inspreken

Het is ook mogelijk om de voice over synchroon in te spreken met uw video of animatie en om deze meteen toe te voegen. U ontvangt dan zowel de video gecombineerd met de audio en een losse audiofile met daarop alleen de stem.