Professioneel voice over met eigen studio. Levering binnen 24 uur tegen scherpe tarieven.

tarieven

Hieronder vind je mijn tarieven. Deze tarieven zijn voor opname in mijn thuisstudio, levering binnen 1 dag (vaak zelfs al binnen een paar uur) en inclusief 1 revisie op tone of voice. Wilt u na oplevering van de voice over tekst aanpassen of toevoegen dan geldt dit niet als revisie en is er een extra fee van toepassing. Neem in dit geval even contact met me op zodat we de opties kunnen bespreken. Het aanleveren van het geluidsbestand is mogelijk in wav of mp3 formaat en ik lever aan via WeTranfer, mail of Dropbox.

 

 

 

Staat je toepassing er niet bij of valt je opdracht onder de categorie op aanvraag? Neem dan contact met me op via het contactformulier
Indien gewenst kan ik ook opnemen in uw eigen of gehuurde professionele studio. Hiervoor reis is door zowel Nederland als Vlaanderen. Er is dan een extra fee en reiskostenvergoeding (0,19 cent per km) van toepassing.

Je ontvangt in principe een onbewerkte opname maar nabewerking kan ik eventueel ook voor je (laten) uitvoeren. Deze tarieven zijn afhankelijk van de wens en deze bespreek ik graag per mail. Dit kan gaan om volledige nabewerking inclusief het toevoegen van muziek of slechts het ‘cleanen’ van de file. In dit laatste geval verwijder ik hoorbare ademhalingen of andere bijgeluidjes voor u.